Dogodki organizirani s strani Kripto Akademije™

Kripto svetovna znanja na enem mestu.

Postanite kripto pismeni

Tu smo, da vam pomagamo pridobiti, razumeti in uporabiti znanja s področja kriptovalut in blockchain tehnologije.

Seminar Postanite kripto pismeni vam bo dal vpogled v osnove kriptovalut. Predal vam bo določena praktična znanja, ki vam bodo razširila obzorja novo nastalega trenda v finančnem svetu. S tem znanjem boste lažje razumeli zakaj je kripto trg sploh nastal in kako lahko njegove ugodnosti in koristi v bodoče uporabite sebi v prid.

 

Prvi koraki pri vlaganju v kripto trg

Zaenkrat je celoten proces nakupa kripto sredstev zelo zapleten in tehnično zahteven. In potem pridemo še do zagotavljanja varnosti vašega kripto imetja, ki je prav tako izjemno trd oreh. Skratka, večina ljudi zdaj ne vlaga v kripto projekte, ker je to preveč tehnično zahtevno, pa še kakšno kritično napako lahko naredite, ki vas lahko drago stane.

Na tej delavnici vas bomo prijeli za roko in vam pomagali skozi vse postopke. Pomagali vam bomo odpreti račun na kripto borzi, kupiti košarico kripto projektov in poskrbeti za varnost vašega kripto imetja.

 

Tehnična in temeljna analiza kripto trga

Kripto trgovanje niso naključne odločitve. Za uspešno trgovanje potrebujete veščine kot so: opazovanje trga in potrpežljivost, disciplina pri trgovanju in predvsem prilagajanje na novo nastale situacije na trgu. Kripto Akademija™ vam bo s pomočjo profesionalnih trenerjev posredovala znanje na podlagi dolgoletnih izkušnej iz prakse, s preverjenimi metodami, indikatorji in vzorci. To je teorija, ki je osnova za dobro prakso. Vsi vemo, da ko se nekaj zgodi, je preteklost, jutri je že nov izziv. Opazovati kar se je zgodilo včeraj in počakati na pravo priložnost je pa sedanjost!

 

"1 NA 1" osebna kripto delavnica

Bi si radi ustvarili svoj kripto portfelj pa ne veste kako bi se tega lotili (nakup, hramba in drugi postopki)? Se bojite, da bi vas morebitne narejene napake predrago stale? Pa še ogromno časa bi lahko izgubili v prazno zaradi nepoznavanja postopkov. Morda ste že kdaj začeli postopek pridobivanja kripto portfelja in pri tem izgubili ogromno časa in živcev potem pa ste na poti obupali in pustili vse skupaj nedokončano.

Na ”1 NA 1” osebni kripto delavnici vas bo mentor z ramo ob rami po korakih vodil do željenih ciljev.