»Moj mentor je rekel, ‘narediva to’ in ne ‘ti naredi to’! Kakšna moč se skriva v tem, ko nekdo reče: Narediva skupaj.«
– Jim Rohn –

Pisalo se je leto 2009, ko je imel James Howells iz Wallesa srečo, da je svoj prenosni računalnik priklopil za “rudarjenje” Bitcoinov. Takrat se mu je z lahkoto nabralo kar 7500 kripto kovancev.  Vendar se mu je računalnik pokvaril in se ga je znebil. Disk s podatki z računalnika pa pospravil v predal. Nekaj let kasneje, ko je čistil svojo pisalno mizo, je v predalu našel ta disk in ga vrgel v smeti, ne da bi preveril kaj se na njem nahaja. Ko se je zavedel, da je vrgel na smetišče nekaj milijonov € vrednosti, je bilo že prepozno. Kajti ključnih podatkov za dostop do svoje Bitcoin kripto denarnice ni shranil. Tako do svojih kovancev ni imel več dostopa. Baje, da še dandanes iščejo ta disk na smetišču zraven Newporta v Wallesu.

 

Kakšno smolo je imel James, da takrat ni imel mentorja, ki bi mu svetoval in pomagal na varno shraniti več milijonsko vrednost. Res pa je, da bi v tistih časih težko prišel do mentorja, kajti znanje o tej panogi je bilo zelo skrito.

 

Na srečo pa je danes drugače in je mentorstvo že dostopno tudi v tej panogi.

 

Saj že vsi vemo, da ima večina uspešnih ljudi nekaj skupnega. In to je mentor. Najverjetneje ste že obiskali seminar nekega uspešnega podjetnika, predavatelja ali eksperta za določeno stroko, ki je priporočal delo z mentorjem. Za mentorja pa je najbolje, da izberemo nekoga, ki je že uspešno prehodil pot, na katero se podajamo tudi sami.

 

Torej, bi si radi ustvarili svoj kripto portfelj, pa ne veste kako bi se tega lotili? Se bojite, da bi vas morebitne narejene napake predrago stale? Pa še ogromno časa bi lahko izgubili v prazno zaradi nepoznavanja postopkov. Morda ste že kdaj začeli postopek pridobivanja kripto portfelja pa ste na poti obupali in pustili vse skupaj nedokončano.

Imamo idealno rešitev za vas!

“1 NA1” osebna kripto delavnica, v kateri vas mentor korak za korakom pripelje do cilja. Delavnica vam omogoča:

 

 • Individualne termine o katerih se sproti dogovarjamo.
 • Da delate z mentorjem sami in ne v skupini.
 • Tempo, ki je popolnoma prilagojen vašim zmogljivostim.
 • Da je trajanje srečanj prilagodljivo in je odvisno od hitrosti pravilno izpeljanih postopkov (max. do 5 ur na srečanje).
 • Popolno zasebnost pri vaših financah.
 • Posebno pozornost namenjeno varnosti vašega kripto portfelja.
 • Da skupaj razdelamo nabor kriptovalut v vašem portfelju.
 • Prihranek časa in denarja pri učenju in izvajanju postopkov.
 • Prihranek pri nakupu kripto portfelja, kajti v večini primerov lahko samo nakup kriptovalut (brez ostalih storitev) na določenih kripto avtomatih stane do kar 8% vložene vrednosti.

Cilj ”1 NA 1” osebne kripto delavnice je:

 •  Odprtje računa/ov na kripto borzi.
 • Proces verifikacije računa/ov.
 • Zagotavljanje varnosti dostopa do borznih računov.
 • Aktivacija “hladne denarnice” in priprava na uporabo.
 • Navodila za bančno nakazilo denarja na kripto borzo, ki ga boste izvedli med prvim in drugim srečanjem.
 • Izbor in izvedba nakupa košarice kripto kovancev in tokenov oz. osnovni nabor kripto projektov med katere boste razpršili svoj denar.
 • Način shranjevanja dokazil o trgovanju za (ne)plačilo davka na dobiček v bodoče. Pri upoštevanju navodil mentorja, davka na ustvarjen dobiček namreč ni.
 • Shranjevanje kripto sredstev na vašo »hladno denarnico« – najvišja oblika varnosti danes.
 • Praktični nasveti in odgovori na morebitna vprašanja.

 

Želite vložiti večji denar v kripto trg, zato potrebujete visoko stopnjo varnosti ter aninimnosti za vaš kripto portfelj?

Pišite nam na info@kriptoakademija.com in dogovorili se bomo o popolnoma zasebni delavnici po veši meri!

 

Mentor osebne kripto delavnice

Dejan “Deki” Marković je uspešen podjetnik in prejemnik nagrade za svojo knjigo o kriptovalutah Cryptocurrencies. Dejan se je že leta 2014 resneje začel zanimati za kripto industrijo. Znanje je nabiral pri kripto poznavalcih “iz ozadja”, ki so v tem že od samega začetka. Pomagal, učil in svetoval je že veliko posameznikom s coaching programi za kriptovalute. Prav tako sodeluje s podjetji, ki želijo imeti svoje lastne kriptovalute. Med drugim je nekaterim podjetjem pomagal postaviti tudi infrastrukturo za procesiranje in plačevanje s kriptovalutami.

Zadovolnje stranke

“Priti do cilja po dobro označeni in vodeni poti je enostavno in sproščujoče. Ima svojo ceno, ki pa je neprimerljiva z neskončno možnostjo napak in zgrešenih “klikov”, ki prežijo nate, če se na to pot podaš sam. Samo enkrat zaideš in cilj se ti oddalji. Gospod Dejan je izredni vodja na tej poti in do cilja te pripelje suvereno in poznavalsko.” 

– Janez iz Ljubljane – 

 

“Skupaj smo odprli račune, izvedli nakupe jih prenesli v shrambo, …. Skratka, sploh si ne predstavljam, kako bi lahko začel drugače. Toplo priporočam. Hvala Dejan!”

– Nataša in Peter iz Ivančne Gorice – 

 

“Vlaganje v kriptovalute naju je že nekaj časa zanimalo. Zelo kvalitete informacije in usmeritve o vlaganju sva pridobila na seminarju Roberta Roliha. Naslednji logični korak je operativna izvedba, torej dejansko vlaganje. Tukaj pa se večini zatakne, v smislu da ne najdeš ustreznega časa, da bi se lotil zadeve oz. zaradi nepoznavanj tega področja potrebuješ veliko več časa in tega se močno zavedava. Na srečo sva imela možnost spoznati Dejana. Deki – Dejan Marković naju je popeljal skozi procese odpiranja računov na borzah, kupovanja valut in nenazadnje najpomembnejše, ustrezno shranjevanje valut. Vmes smo ogromno predebatirali, predal nama je svoje večletne izkušnje, opozoril na morebitne napake, ki se dogajajo tako, da sva svojo naložbo v tem koraku nakupa uspešno zaključila. Na drugem srečanju, pa smo izvršili nakup valut z najinega seznama in jih ustrezno shranili v najbolj primerno elektronsko denarnico. Toplo ga priporočava za sodelovanje, predvsem začetnikom na tem področju, kot sva tudi sama.”

– Metka in Jurij iz Slovenj Gradca –