Izkoristite vzpon kripto tehnologije. Saj že vsi vedo: »Priložnosti se ne zgodijo. Vi jih ustvarite!«
 – Chris Grosser, prodajni svetovalec pri avtomobilskem gigantu Tesla –

Splošno znano je, da je dobro biti pismen. In glede na to, da je v tako hitro rastočem svetu področij pismenosti lahko veliko, je razumljivo, da ljudje ne moremo obvladati vseh področij. Lahko pa izbiramo, na katerem področju bomo postali pismeni.

Trg kriptovalut je relativno nova in še precej neodkrita panoga. Blockchain tehnologija, na katerih so osnovane kriptovalute, je nastala šele leta 2009.

Kripto trg se je v letu 2019 zbudil in tudi “uradno” začel z novim bikovskim trendom. Dobra novica pa je, da smo še vedno daleč od vrhov iz začetka leta 2018 – in to kljub temu, da je Bitcoinu letos že precej zrasla vrednost.

To pomeni, da je potencial za rast in super donose ogromen. Najboljša novica pa je, da obstaja dokaj velika verjetnost, da bo celoten kripto trg čez 2 do 5 let še bistveno višje od teh zadnjih vrhov. In glede na razvoj blockchain tehnologije in njenih poslovnih aplikaciji, bomo mogoče v prihodnje videli veliko blockchain projektov z izjemnimi rastmi cen, ki se ne dajo primerjati s praktično ničemer na trgu.

Saj poznate tisti star latinski pregovor: ”Ignorantia nocet” oziroma ”Neznanje škodi”. Dobro si je pridobiti vsaj osnovna znanja o kriptovalutah in blockchain tehnologiji, ki stoji za njimi, že zdaj. In to preden bi vam nepoznavanje tega področja lahko škodovalo!

Tu smo, da vam pomagamo razumeti in uporabiti znanja s tega področja.

Seminar Postanite kripto pismeni vam bo dal vpogled v osnove kriptovalut. Predal vam bo določena praktična znanja, ki vam bodo razširila obzorja novo nastalega trenda v finančnem svetu. S tem znanjem boste lažje razumeli zakaj je kripto trg sploh nastal in kako lahko njegove ugodnosti in koristi v bodoče uporabite sebi v prid.

Termini in prijave

Termini: Kmalu na voljo

Trajanje: 4 ure

 

Kotizacija za seminar je 297€ + DDV.

V ceni delavnice je vključeno tiskano gradivo o tematiki s seminarja.

Plus DARILO – kniga o kriptovalutah Cryptocurrencies.

O predavatelju

Dejan “Deki” Marković je uspešen podjetnik in prejemnik nagrade za svojo knjigo o kriptovalutah Cryptocurrencies. Dejan se je že leta 2014 resneje začel zanimati za kripto industrijo. Znanje je nabiral pri kripto poznavalcih “iz ozadja”, ki so v tem že od samega začetka. Pomagal, učil in svetoval je že veliko posameznikom s coaching programi za kriptovalute, prav tako pa tudi uspešno vodil skupinske seminarje o le teh. Sodeluje tudi s podjetji, ki želijo imeti svoje lastne kriptovalute. Med drugim je nekaterim podjetjem pomagal postaviti tudi infrastrukturo za procesiranje in plačevanje s kriptovalutami.

Zadovolnje stranke

“Verjamem, da bom v svojem življenju uspešno uporabil pridobljena znanja z delavnice. Predavanje je bilo razumljivo in pregledno. Predavatelj pa je imel veliko mero potrpežljivosti. Tematika je bila  aktualna in dobro usmerjena. Zelo sem zadovoljen z odločitvijo o udeležbi na seminar. Dobil sem odgovore na večino svojih  vprašanj. Nadaljujte kar tako naprej.”

– Tomaž Štrumbelj – 

 

“Delavnica je bila odlično izvedena. Predavatelj je ekspert na tem področju in je vsebinsko in tehnično vrhunsko vodil in izvedel delavnico.

Koristi te delavnice bom uporabil za pričetek vlaganja v kriptovalute za katere mislim, da imajo zelo velik potencial. Na osnovi te delavnice se za mene in posredno moje podjetje pričenja novo obdobje vlaganja.”

– Milan Ojstršek – 

 

“S tem izobraževanjem dejansko lahko začneš delati s kriptovalutami. Izobraževanje priporočam.”

– Teo Klar – 

 

“Največje koristi delavnice vidim v lažjem trgovanju – od odpiranja računa, nakupa, prodaje in hrambe kripotovalut.

Najbolj cenim predavateljevo zavzetost za ponovno in podrobno razlago predvsem takrat, ko kakšnih stvari nismo razumeli. Takrat se je še posebej potrudil razložiti, da smo res dojeli. Sodelovanje na delavnici se je zame izkazala kot dobra odločitev, saj mi bo pomagala pri lažjem in hitrejšem razumevanju nakupa, prodaje ter varne hrambe kriptovalut.”

– Uroš Gantar –