Stari rek pravi, “če želiš uspeti v svoji nameri, si pač poišči nekoga, ki je že prehodil to pot, učitelja.”
                                                                                                            – neznani avtor –

 

Kripto trg se je v letu 2019 zbudil in tudi “uradno” začel z novim bikovskim trendom. Dobra novica pa je, da smo še vedno daleč od vrhov iz začetka leta 2018 – kljub temu, da je Bitcoin letos že zrasel za več kot 100%.

To pomeni, da je potencial za rast in super donose ogromen. Najboljša novica pa je, da obstaja dokaj velika verjetnost, da bo celoten kripto trg čez 2 do 5 let še bistveno višje od teh zadnjih vrhov. In glede na razvoj blockchain tehnologije in njenih poslovnih aplikaciji, bomo mogoče v prihodnje videli veliko blockchain projektov z izjemnimi rastmi cen, ki se ne dajo primerjati s praktično ničemer na trgu.

 

Toda tu pridemo do VELIKEGA problema!

Zaenkrat je celoten proces nakupa kripto sredstev zelo zapleten in tehnično zahteven. In potem pridemo še do zagotavljanja varnosti vašega kripto imetja, ki je prav tako izjemno trd oreh. Skratka, večina ljudi zdaj ne vlaga v kripto projekte, ker je to preveč tehnično zahtevno, pa še kakšno kritično napako lahko naredite, ki vas lahko drago stane.

skurjenec

Zato, vas bomo prijeli za roko in vam pomagali skozi vse postopke. Pomagali vam bomo odpreti račun na kripto borzi, kupiti košarico kripto projektov in poskrbeti za varnost vašega kripto imetja.

Kako vam bo delavnica pomagala?

Program delavnice se izvaja v dveh srečanjih. Cilj je, da imate na koncu delavnice že kupljen svoj kripto portfelj in predvsem, da ga imate že spravljenega na varnem.

Pred srečanji boste prejeli natančna navodila, kaj morate na srečanja prinesti, da lahko izvedemo vse postopke odpiranja borznih računov. Na obe srečanji morate obvezno prinesti svoj prenosnik, saj boste vse postopke izvedli v praksi.

 

Potek delavnice:

 

 • Odprtje računa na kripto borzi.
 • Proces verifikacije računa.
 • Zagotavljanje varnosti dostopa do borznega računa.
 • Aktivacija “hladne denarnice” in priprava na uporabo.
 • Navodila za bančno nakazilo denarja na kripto borzo, ki ga boste izvedli med prvim in drugim srečanjem.
 • Izvedba nakupa košarice kripto kovancev in tokenov oz. osnovni nabor kripto projektov med katere boste razpršili svoj denar.
 • Način shranjevanja dokazil o trgovanju za (ne)plačilo davka na dobiček v bodoče. Davka na dobiček, ki ga ustvarite namreč ni, če boste upoštevali navodila na delavnici.
 • Shranjevanje kripto sredstev na vašo “hladno denarnico” – najvišja oblika varnosti danes.
 • Praktični nasveti in odgovori na morebitna vprašanja.

 

 

Delavnica poleg ostalih prednosti omogoča prijetno druženje v skupini in izmenjavo preteklih izkušenj ter idej med soudeleženci. Cena delavnice je zelo ugodna, saj v večini primerov vas lahko samo nakup kripto valut (brez ostalih zgoraj navedenih storitev) na določenih kripto avtomatih stane do kar 8% vložene vrednosti.

Termini in prijave

Termini: Kmalu na voljo

Trajanje delavnic: 2 srečanji po 4 ure

 

Kotizacija za delavnico je 797€ + DDV.

V ceni delavnice je vključeno:

 • Tiskano gradivo o tematiki z delavnice.
 • + DARILO knjiga Cryptocurrencies (v angleškem jeziku).

 

O vodji delavnice

Dejan “Deki” Marković je uspešen podjetnik in prejemnik nagrade za svojo knjigo o kriptovalutah Cryptocurrencies. Dejan se je že leta 2014 resneje začel zanimati za kripto industrijo. Znanje je nabiral pri kripto poznavalcih “iz ozadja”, ki so v tem že od samega začetka. Pomagal, učil in uspešno svetoval je že veliko posameznikom s coaching programi za kriptovalute kot tudi uspešno izvedel kar nekaj skupinskih delavnic za kripto vlaganje. Prav tako sodeluje s podjetji, ki želijo imeti svoje lastne kriptovalute. Med drugim je nekaterim podjetjem pomagal postaviti tudi infrastrukturo za procesiranje in plačevanje s kriptovalutami. Dejan je predvsem prava oseba za tovrstne delavnice.

Zadovolnje stranke

 

“Verjamem, da bom v svojem življenju uspešno uporabil pridobljena znanja z delavnice. Predavanje je bilo razumljivo in pregledno. Predavatelj pa je imel veliko mero potrpežljivosti. Tematika je bila  aktualna in dobro usmerjena. Zelo sem zadovoljen z odločitvijo o udeležbi na seminar. Dobil sem odgovore na večino svojih  vprašanj. Nadaljujte kar tako naprej.”

– Tomaž Štrumbelj – 

 

“Delavnica je bila odlično izvedena. Predavatelj je ekspert na tem področju in je vsebinsko in tehnično vrhunsko vodil in izvedel delavnico.

Koristi te delavnice bom uporabil za pričetek vlaganja v kriptovalute za katere mislim, da imajo zelo velik potencial. Na osnovi te delavnice se za mene in posredno moje podjetje pričenja novo obdobje vlaganja.”

– Milan Ojstršek – 

 

“S tem izobraževanjem dejansko lahko začneš delati s kriptovalutami. Izobraževanje priporočam.”

– Teo Klar – 

 

“Največje koristi delavnice vidim v lažjem trgovanju – od odpiranja računa, nakupa, prodaje in hrambe kripotovalut.

Najbolj cenim predavateljevo zavzetost za ponovno in podrobno razlago predvsem takrat, ko kakšnih stvari nismo razumeli. Takrat se je še posebej potrudil razložiti, da smo res dojeli. Sodelovanje na delavnici se je zame izkazala kot dobra odločitev, saj mi bo pomagala pri lažjem in hitrejšem razumevanju nakupa, prodaje ter varne hrambe kriptovalut.”

– Uroš Gantar –