Že od začetka civilizacije je ljudem trgovanje predstavljalo izziv in hkrati užitek. Da bi čim bolj uspešno opravili svoje kupčije, so trgovci že od blagovne menjave dalje pilili svoje prodajne veščine. Trgovanje v sodobnem času pa je razvilo drugačne razsežnosti. Danes poznamo več trgov, kot so trgovanje z vrednostnimi papirji, s surovinami, z denarjem, s sodobnimi izvedenimi finančnimi inštrumenti in v zadnjh letih celo s kriptovalutami.

Pri vsakem trgovanju, ne glede na trgovalno blago, je eden klučnih faktorjev poznavanje in analiziranje trga. Trg je vedno odvisen od ponudbe in povpraševanja! Pri kriptovalutah je to popolnoma enako.

Vendar ima trg s kriptovalutami določeno posebnost, ki pri ostalih trgih ni tako izrazita. To je potencialno astronomsko veliko nihanje v vrednosti. V preteklosti se je že zgodilo, da so cene določenih kriptovalut lahko zanihale tudi do več sto odstotkov v zelo kratkem časovnem okvirju. To seveda lahko predstavlja ogromen dobiček kakor tudi izgubo. Da bi se lažje izognili nevšečnostim in slabi volji v bodoče, je prav zato v tej panogi še posebej pomembno, da se naučite trgovalnih veščin.

Postanite spretni opazovalci kripto trga

Kripto trgovanje niso naključne odločitve. Za uspešno trgovanje potrebujete veščine kot so: opazovanje trga in potrpežljivost, disciplina pri trgovanju in predvsem prilagajanje na novo nastale situacije na trgu. Kripto Akademija™ vam bo s pomočjo profesionalnih trenerjev posredovala znanje na podlagi dolgoletnih izkušnej iz prakse, s preverjenimi metodami, indikatorji in vzorci. To je teorija, ki je osnova za dobro prakso. Vsi vemo, da ko se nekaj zgodi, je preteklost, jutri je že nov izziv. Opazovati kar se je zgodilo včeraj in počakati na pravo priložnost je pa sedanjost!

Seminar Tehnična in temeljna analiza kripto trga vam bo odprl dostop do težko iskanih vsebin in znanja, ki so ključni za uspešno trgovanje na kripto trgu.

 

Pozor! Pretekli donosi in postopki niso garancija za dobičke v prihodnje. Redki ljudje so primerni za udejanjanje v aktivnem kripto trgovanju (aktivnemu kratkoročnemu prodajanju in nakupovanju kriptovalut)! Naš namen je predvsem, da lažje razumete dogajanje na trgu in s tem povečate možnosti dobička in zmanjšate možnosti izgube. Nekateri izmed vas pa morda tudi stopite na pot aktivnega trgovalca s kriptovalutami…

Termini in prijave

Termini: Kmalu na voljo

Trajanje seminarja: 4 ure

 

Kotizacija za delavnico je 297€ + DDV.

V ceni delavnice je vključeno:

  • Tiskano gradivo o tematiki iz seminarja.
  • + DARILO knjiga o tehnični in temeljni analizi kripto trga.

 

 

P

R

I

P

R

A

V

L

J

A

M

O

*

Z

A

*

V

A

S

*

😉

*