Kripto projekti za podjetja

Delavnice za podjetja

Si želite vašemu kadru omogočiti izobrazbo o kriptovalutah? Po dogovoru z vami lahko Kripto Akademija™ pripravi delavnico po vaših potrebah za osnovno ali napredno kripto izobraževanje vašega kadra. V sodelovanju z vami uskladimo najbolj ugoden termin za vas in za nas.

 

Po opravljenem izobraževanju lahko udeležencem Kripto Akademija™ izda diplome o uspešno opravljenem seminarju po CA standardu® Kripto Akademije™.

 

Pošljite nam povpraševanje na info@kriptoakademija.com

Kripto svetovanje

Ima vaše podjetje že v lasti kriptovalute, pa niste prepričani, če so le te primerno in varno shranjene? Tu smo, da vam pomagamo najti primerne načine za hrambo in varovanje vašega kripto portfelja.

 

Ste lastnik obstoječega kripto projekta in se vam je projekt v neki točki zataknil. In morda ne vidite prave rešitve ali ideje kako bi le tega zapeljali do željenega cilja. Ali pa morda želite le splošni nasvet v zvezi s kripto trgom in kriptovalutami.

 

Zato je tu Kripto Akademija™, ki vam pomaga zadevo izpeljati do konca. Naše večletne izkušnje nudijo zakladnico kripto znanj in idej kako bi lahko vaš projekt popeljali do željenega cilja. Verjamemo, da se lahko vaše sanje uresničijo s pomočjo naših kripto strokovnjakov.

 

Pišite nam na info@kriptoakademija.com

Procesiranje kripto transakcij

Kripto tehnologija je nova tehnologija, zato je večini ljudi popolnoma tuja. Gre za nov koncept shranjevanja in pošiljanja podatkov ali vrednostnih transakcij. Od sistemov, ki smo jih poznali do sedaj, se ta tehnologija zelo razlikuje. Predvsem zato, ker omogoča, da se podatki trajno shranjujejo in jih ni mogoče več spreminjati ali z njimi manipulirati. Hkrati omogoča, da se vplačila ali izplačila izvajajo izven standardnih plačilnih sistemov s posredniki, kot so bančne transakcije, kartična plačila itn. To omogoča, da so transakcije skoraj takojšnje in predvsem cenejše!

Obstoječi kripto plačilni sistemi (okolja za kriptovalute) so na trgu že dodobra uveljavljeni in predstavljajo velik potencial za masovna plačila v prihodnje. Take infrastrukture je možno uporabiti tudi v vaših podjetjih, spletnih ali fizičnih trgovinah kot vsakodnevno avtomatizirano opcijo (24/7) plačil za stranke, prav tako pa kot možnost izplačil ali nagrajevanja partenrjev, delavcev, sodelavcev, sledilcev, itn.

Kripto Akademija™ vam pomaga, da izkoristite obstoječe kripto plačine sisteme sebi v prid ali vam pomaga ustvariti novo, popolnoma vaše okolje za tovrstne transakcije. Projekt v celoti izdelamo po vaši meri.

 

Za sodelovanje z nami nam pišite na info@kriptoakademija.com

Izdelava zasebne kriptovalute

Imate kakšno inovativno idejo za projekt na blockchainu pa ne veste kako bi se ga lotili? Bi radi ustvarili svojo kripto valuto ali bi jo samo radi združili s kakšnim obstoječim klasičnim projektom ali sistemom?

Vsak uspeh vedno začne s prvim korakom. Drznite si razmišljati na veliko. Star pregovor pravi: “Ciljajte v Luno, sigurno boste daleč zadeli!

Pri Kripto Akademiji™ ustvarimo kriptovaluto po vaši meri, da izpolni potrebe vašega projekta. S pravo vizijo in s strokovnim znanjem naših strokovnjakov, je uspeh zagotovljen.

 

Pišite nam na info@kriptoakademija.com