O KRIPTO AKADEMIJI

NASTANEK

Prijatelji in znanci so nas pogosto prosili za informacije o blockchainu, kripto valutah in kripto trgu nasploh. Pomoč so potrebovali tudi pri opravljanju pravilnih ter varnih postopkov za pridobitev svojega kripto portfelja. Ugotovili smo, da je tovrstno znanje pri ljudeh na splošno v pomanjkanju. Pri nadaljni raziskavi trga se je izkazalo, da so tovrstna znanja težko dostopna predvsem v oblikah, ki bi bile ljudem lahko razumljive, preproste in primerne za takojšnjo uporabo. Zato lahko človeku, ki jih išče, to vzame veliko dragocenega časa in živcev. Verjetno pa bi bilo bolje, da bi to uporabil zase, za svoje ljubljene ali pa kako drugače.

Tako je nastala Kripto Akademija™, ki je svetovna kripto znanja iz prakse zbrala na en kup. Tu smo, da vam jih predamo na čimbolj preprost in kar se da hiter ter uporaben način.

POSLANSTVO

Zadnja leta so bile kriptovalute že večkrat medijsko izpostavljene kot finančni fenomen 21. stoletja. Ob hitri rasti vrednosti kriptovalut leta 2017 pa je nastal novi svetovni MEGA TREND, ki je ustvaril tako imenovane “milijonarje čez noč”. Zadnje svetovne smernice nam kažejo, da se med svetovno populacijo ta trend še širi in veča. S tem se veča tudi povpraševanje po strokovnem znanju s tega področja. Poslanstvo Kripto Akademije™ je, da širi ta znanja in omogoči čimbolj preprost dostop do njih. Tako lahko ima vsak koristi od tega novega, fenomenalnega finančno-tehnološkega trga. Skratka, izobrazili vas bomo, da boste lahko postali kripto pismeni.

 

 

 

VIZIJA

Z razvojem blockchain tehnologije se stalno porajajo tudi nove ideje za kaj vse bi lahko to tehnologijo uporabili v vsakdanjem življenju. Ponekod v tujini že imajo možnost plačevanja nekaterih občinskih storitev, npr. parkirišča, kar preko blockchaina. Celo podatkovna baza zemljiške knjige že obstaja na blockchainu. Vse to nam jasno kaže, da kripto tehnologija postopoma, “po tiho” prihaja v naša življanja za vsakodnevno rabo.

Vizija Kripto Akademije™ je, da bi ljudje v Sloveniji, prav tako pa v drugih delih sveta, obvladali znanja vezana na kripto industrijo še preden to postane učno čtivo slehernega zemljana. Tako bomo najbolje pripravljeni na spremembe, ki jih ta panoga s “hitrim vlakom” prinaša v naš ljubi svet.

Kripto svetovna znanja na enem mestu

Kripto Akademija™ pomaga posameznikom in skupinam, podjetnikom ter podjetjem pridobiti in razširiti znanja o kriptovalutah in blockchain-u. Pomaga razumeti njihovo vlogo v sedanjem tehnološko hitro napredujočem svetu.  Ne glede na vaš nivo znanja o dotičnem področju, vas pripeljemo do željenega cilja. Bodisi, da si želite postati pismeni na tem področju ali pa želite vložiti v kripto trg pa ne veste točno kako bi se lotili takega podviga. Morda pa si celo želite postaviti svoj lasten kripto projekt in iščete strokovno pomoč.

Kripto Akademija™ širi znanja iz prakse, ki smo jih nabirali od leta 2014 z namenom, da vsakomur omogočimo vpogled v to prekrasno novo nastalo industrijo, ki je tu, da bi še dolgo ostala z nami. Zavedamo se, da je taka znanja bolje osvojiti še preden bodo le ta obvezno čtivo vsakega zemljana.

Stopite v stik z nami