ZADOVOLJNE STRANKE

“Verjamem, da bom v svojem življenju uspešno uporabil pridobljena znanja z delavnice. Predavanje je bilo razumljivo in pregledno. Predavatelj pa je imel veliko mero potrpežljivosti. Tematika je bila  aktualna in dobro usmerjena. Zelo sem zadovoljen z odločitvijo o udeležbi na seminar. Dobil sem odgovore na večino svojih  vprašanj. Nadaljujte kar tako naprej.”

– Tomaž Štrumbelj – 

“Delavnica je bila odlično izvedena. Predavatelj je ekspert na tem področju in je vsebinsko in tehnično vrhunsko vodil in izvedel delavnico.

Koristi te delavnice bom uporabil za pričetek vlaganja v kriptovalute za katere mislim, da imajo zelo velik potencial. Na osnovi te delavnice se za mene in posredno moje podjetje pričenja novo obdobje vlaganja.”

– Milan Ojstršek – 

“S tem izobraževanjem dejansko lahko začneš delati s kriptovalutami. Izobraževanje priporočam.”

– Teo Klar – 

“Največje koristi delavnice vidim v lažjem trgovanju – od odpiranja računa, nakupa, prodaje in hrambe kripotovalut.

Najbolj cenim predavateljevo zavzetost za ponovno in podrobno razlago predvsem takrat, ko kakšnih stvari nismo razumeli. Takrat se je še posebej potrudil razložiti, da smo res dojeli. Sodelovanje na delavnici se je zame izkazala kot dobra odločitev, saj mi bo pomagala pri lažjem in hitrejšem razumevanju nakupa, prodaje ter varne hrambe kriptovalut.”

– Uroš Gantar – 

“Skupaj smo odprli račune, izvedli nakupe jih prenesli v shrambo, …. Skratka, sploh si ne predstavljam, kako bi lahko začel drugače. Toplo priporočam. Hvala Dejan!”

– Nataša in Peter iz Ivančne Gorice – 

“Priti do cilja po dobro označeni in vodeni poti je enostavno in sproščujoče. Ima svojo ceno, ki pa je neprimerljiva z neskončno možnostjo napak in zgrešenih “klikov”, ki prežijo nate, če se na to pot podaš sam. Samo enkrat zaideš in cilj se ti oddalji. Gospod Dejan je izredni vodja na tej poti in do cilja te pripelje suvereno in poznavalsko.” 

– Janez iz Ljubljane – 

“Vlaganje v kriptovalute naju je že nekaj časa zanimalo. Zelo kvalitete informacije in usmeritve o vlaganju sva pridobila na seminarju Roberta Roliha. Naslednji logični korak je operativna izvedba, torej dejansko vlaganje. Tukaj pa se večini zatakne, v smislu da ne najdeš ustreznega časa, da bi se lotil zadeve oz. zaradi nepoznavanj tega področja potrebuješ veliko več časa in tega se močno zavedava. Na srečo sva imela možnost spoznati Dejana. Deki – Dejan Marković naju je popeljal skozi procese odpiranja računov na borzah, kupovanja valut in nenazadnje najpomembnejše, ustrezno shranjevanje valut. Vmes smo ogromno predebatirali, predal nama je svoje večletne izkušnje, opozoril na morebitne napake, ki se dogajajo tako, da sva svojo naložbo v tem koraku nakupa uspešno zaključila. Na drugem srečanju, pa smo izvršili nakup valut z najinega seznama in jih ustrezno shranili v najbolj primerno elektronsko denarnico. Toplo ga priporočava za sodelovanje, predvsem začetnikom na tem področju, kot sva tudi sama.”

– Metka in Jurij iz Slovenj Gradca –